Wednesday, January 10, 2007

El meu nom!!!




Bé, una mica canviat... Contant que és Fast però bueno. El fastpass, es una xorrada de disney que només serveix per fer més cues. Tu agafes un tiquet i a la hora que marca, hi vas i pots entrar sense fer cua. La primera foto començant per dalt, és de l'atracció Peter Pan, però a les 10 del mat´´i ja estan acabades... La segona, és de l'Star tours, una nau en la que un pilot s'equivoca de anar a un planeta i et veus ficat en mig de una guerra d'Star Wars. El del final, és una de les meves a preferides, molt guai, és un tren de la mina que passa per sota l'aigua i va a una illeta minera.

3 comments:

Anonymous said...

je, je, ben trobat lo del nom

Anonymous said...

A mí també em va agradar molt el tren de la mina. I l'star tours em va impressionar molt, era la primera vegada que pujava en una atracció "virtual". Semblava que tot era veritat. Va ser molt divertit.
Si et serveix de consol al tren de la mina vam fer unes 2 hores de cua. A 'star wars, la primera vegada no en vam fer pq vam aprofitar la cabalgata i no hi havia ningú.
Quina sort que hi vas molt sovint.

Guillem Serna said...

si, però al tren de la mina només hi anem a la nit, ja que no hi ha cua, encara que ara la gent comença a veura el truco de saltar-se la cabalgata.