Monday, October 16, 2006

El Winjas Fear and force

Aquesta foto representa el circuit. En el circuit blau (Fear) el número 1 és la baixada després de l'ascensor, el 2 són frens d'emergència, el 3 són unes curves molt tancades que les fas mentre la vagoneta va rotant. El 4 és una baixada inclinada i amb curva, el 5 és una baixada forta per a poder agafar la curva sobresaltada del 6. Al 7 hi ha una màqina basculant, que de cop, mentre puges es para i deprés t deixen anar tiran-te endevant. A 8 hi ha una altre màquina basculant , però que bota. A la nou hi ha els frenos d'emergència per no estre llar-te contra el que està a l'estació. Des de el número 3 tota l'estona gira.
Al vermell ( Force) a l'1 ò hi ha una baixada tant gran com al altre, la suficient per córrer una mica. Al 2 hi ha unes curves amb "s" que la vagoneta va girant. A la 3 hi ha les curves tancades. A la 4 hi ha la curva inclinada amb baixada. Al 5 hi ha una petita baixada amb curva. A la 6 hi ha la baixada forta. A la 7 hi ha una basculant de costat, a la 8 hi ha la mateixa basculan que el fear i al 9 freno d'emergència.
Ja ensenyaré més fotos. Per més info aneu a www.phantasialand.de Allà hi veureu la Black Mamba, una muntanya rusa super guai, el Colorado Mountain, un tren de la mina super fort, i moltes més atrccions molt ben decorades i fortes, com ara el River quest, que es molt llarg d'explicar, ja l'explicaré.

7 comments:

Guillem Serna said...

Veig que coneixes força aquesta atracció.

Crec que val la pensa pujar-hi ja que resulta molt original.

Hi ha una cosa molt important. Tot el parc de phantasialand és força sorprenent i, crec que puc jutjar bastant ja que he visitat molts de parcs i, no esperava trobar un parc d'atraccions tan guai i al que se li fa tan poca propaganda!!!!

laurapatch said...

A veure:
El Winjas Fear and force existeix de veritat o és un circuit dels que tu muntes? Perquè si existeix alguna cosa com aquesta a mi no em puges ni lligada.
I a Phantasiland em donaria un patatús.
Hauré de canviar el nick i dir-me La Tieta Gallina o alguna cosa així.

laurapatch said...

Veig que tens configurat el blog de manera que només poden deixar comentaris les persones que tenen un blog o un compte de blog.
Si vols que qualsevol persona que el vegi pugui escriure't un comentari has de fer el següent:
Quan estiguis a la pantalla d'escriure un post, clica a "Opciones", després a "Comentarios" y a "Persona que puede realizar los comentarios" desplegues el menú i clica a "Cualquiera".

I si nos vols que algún comentari es vegi (com per exemple aquest), veuràs que, quan mires els comentaris, sota la data, hi ha una mena de paperera. Cliques i l'esborres.

Guillem Serna said...

Si que existeix, ara poso més fotos.

Guillem Serna said...

Eiii, has mirat la pàgina de phantasialand?

PRESTAIL said...

Jo la vaig mirar abans d'anar-hi i li recomano a la Laurapatch que li dongui una ulladeta ;)

A mi m'encanta!!!!!!!!

laurapatch said...

Ja la vaig mirar i és molt xula, però a mí no m'hi trobareu. Jo sóc més estil "boletaire", anar fent pel bosc, tranquil·leta....