Friday, November 03, 2006

Aquests si que són els Drift Kings

Wow, quins genis del Drift. Per cert, sabeu què és el Drift? Per si de cas us ho explico:

És com un patinatge artístic amb cotxes, que el que s'ha de fer, és fer una gran patinada en curves molt tancades i difícils d'agafar. Ara us pensereu que em refereixo als rallyes, però no. Als rallyes, aquest patinatge serveix per agafar les curves el doble de ràpid sense haver de frenar gaire.

Manera de fer-lo: Primer, vas a tota pastilla fins la cuva. Hi ha varies maneres de fer-ho, però la més fàcil és amb el freno de mà. Així que el primer que faràs serà donar-li a aquest fre, després, gires bruscament el volant cap al costa que vols anar i seguidament, gires el volantcap a l'altre costat i traces la curva acelerant. Finalment, el cotxe, quant estiguis recta es posarà bé concret, perquè tu puguis acelerar i guanyar la carrera.

3 comments:

laurapatch said...

A veure si la Prestail apren a agafar las corbes!!!!!!

Ostres, ho veig una mica perillós, deuen saber conduir molt bé,no?

Guillem Serna said...

Si, bueno, només has de saber donar-li al freno de mà al moment adequat, idesprés tenir la rapidesa de girar el volant amb una mà mentre amb l'altre vas baixant el freno de mà varies vegades en la curva.

P.D.: Has mirat tot el video?

laurapatch said...

no perquè se'm penja. Es queda parat i de vegades arrenca una mica més i altres no avança. Que hi ha un final espectacular????